Project

Park Triangel

30 + 24 woningen

De nieuwe wijk Park Triangel in Waddinxveen kent meanderende straten, een overvloed aan groen en een Engelse landhuisarchitectuur. In totaal komen in deze wijk ca. 2700 woningen te staan. Parkrijk is onderdeel van Park Triangel en is onderverdeeld in verschillende deelplannen en bouwvelden. Elke straat beschikt over een bijzondere, groene plek: de huiskamer van de straat waar buurtgenoten kunnen samenkomen voor plezier en ontmoeting.

Het project dat in deelgebied Parkrijk gelegen is, omvat 2 blokken van 15 appartementen voor de sociale huur die worden afgenomen door Woonpartners Midden-Holland en 2 blokken van 12 grondgebonden woningen. Deze laatste 24 woningen zijn bestemd voor de vrije sector huur middensegment en worden toegevoegd aan het fonds van BPD. Voor de grondgebonden woningen is qua schachtafmeting en bouwmethode de WoonSlim conceptwoning aangehouden.

 

 

Contact

Meer weten over dit
bericht?

Neem contact op met Johan.

Of laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel
mogelijk contact met je op.

WoonSlim maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren. Door deze te accepteren geef je ons toestemming de cookies te plaatsen.