Project

Nollepolder

37 woningen

Aan de rand van Melissant worden op een uitbreidingslocatie 37 woningen gerealiseerd. Het project is divers met drie verschillende typen woningen. Voor alle doelgroepen van starters, gezinnen tot senioren wordt een woning aangeboden: er komen twee rijen starterswoningen, een rij eengezinswoningen en een rij levensloopwoningen. Van de 22 starterswoningen zullen er 11 worden afgenomen door woningcorporatie Oost West Wonen ten behoeve van de sociale huur. De woningen op de kop langs het parkeerterrein worden voorzien van een gemetselde tuinmuur, zodat deze een architectonisch geheel vormen met de woningen.

De levensloop- en eengezinswoningen krijgen een wat rijkere architectuur dan de starterswoningen. Dit is onder andere terug te zien in het type dakgoot. Bij de levensloop- en eengezinswoningen wordt de gevel op diverse plekken verfraaid met een tuitgevel of frans balkon. Bij alle woningen worden in het metselwerk diverse verfraaingen opgenomen met rollagen, kleuren voeg, etcetera.

Alle woningen worden voorzien van een bodemwarmtepomp, WTW ventilatie, douche WTW en een goede isolatie me onder andere tripple glas. Daardoor is de woning zeer energiezuinig en zijn in basis geen zonnepanelen nodig om te voldoen aan het bouwbesluit. Optioneel kunnen deze wel aangeschaft worden.

Dit project wordt uitgevoerd conform het WoonSlim concept van Waal.
De inrichting van het openbaar gebied wordt verzorgd door de ontwikkelaar.

Kijk hier voor meer informatie.

Contact

Meer weten over dit
bericht?

Neem contact op met Matthijs.

Of laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel
mogelijk contact met je op.

WoonSlim maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren. Door deze te accepteren geef je ons toestemming de cookies te plaatsen.