Over ons

Conceptueel bouwen met
visie en precisie

De woningmarkt staat voor een omslagpunt. De samenleving vraagt om snelheid, betaalbaarheid en duurzaamheid. Opdrachtgevers vragen om bewezen woonproducten die hun wensportefeuille verrijken. Stedenbouwkundigen en architecten zien de meerwaarde van conceptueel bouwen en stappen in.

Onze visie

Bijdragen aan inclusieve en leefbare wijken en buurten

WoonSlim is de oplossing voor snel, betaalbaar en duurzaam bouwen met garantie. We realiseren conceptwoningen van hoge kwaliteit ­voor een gegarandeerde vaste prijs. Dit kunnen we dankzij een goed georganiseerde maakketen, grondige kennis en een dedicated adviesteam. We staan naast corporaties, ontwikkelaars en beleggers om de bouw van betaalbare en bereikbare woningen te versnellen. Met Woonslim willen we bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers en aan inclusieve en leefbare wijken en buurten. En we bieden toekomstige bewoners een fijne plek in een toekomstbestendige omgeving.

Duurzame conceptwoningen van hoge kwaliteit tegen een lage kostprijs en TCO

Een excellente maakketen en een voorspelbaar proces

Een dedicated team met inhoudelijke en technische kennis

Onze missie

Snel, betaalbaar, duurzaam
en goed

Woonslim wil onderdeel zijn van het versneld realiseren van betaalbare, toekomstbestendige en duurzame woningen in de sectoren sociale huur, vrije huur en vrije koop. Daarmee willen we bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers en aan inclusieve en leefbare wijken en buurten.

Waal

Thuis in
de wereld
van Waal

WoonSlim is een concept van Waal. Waal streeft naar versnelling van de bouw. We kiezen bewust voor een voortrekkersrol bij in serie gemaakte conceptwoningen. Vanuit onze kennis en kunde willen we impact maken op het terugdringen van het woningtekort. We zetten ons in om snel en duurzaam te werken. Nieuwe methodes en slimme maakketens krijgen daarbij de hoogste prioriteit.

Contact

Ook conceptueel bouwen met visie en precisie?

Neem contact op met Willem Froeling. Of laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

WoonSlim maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren. Door deze te accepteren geef je ons toestemming de cookies te plaatsen.