Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen
over WoonSlim

Conceptueel bouwen is volgens het NCB (en ook volgens ons): “Het werken vanuit herhaalbare, innovatieve, integrale en flexibele bouwoplossingen, die per project kunnen inspelen op de eigenheid van de bewoners, de locatie en de opdrachtgever. De oplossing is ontwikkeld, ontworpen en geëngineerd door de aanbieder van het concept, samen met partijen uit de toeleverende industrie.” WoonSlim is opgebouwd volgens de principes van deze definitie.

WoonSlim heeft een demontabel casco-systeem in prefab elementen. Bij de grondgebonden woningen bestaat het casco uit beton. Bij de appartementen bestaat het casco uit beton of CLT (kruislaaghout).

Ja, er wordt met vaste partners aan WoonSlim gewerkt. Met hen zijn ook jaarafspraken gemaakt en wordt gewerkt met BIM. Dit gehele proces en aansturing noemen we de virtuele woningfabriek.

Nee, door de opbouw van WoonSlim is een uiteenlopende architectuurstijl mogelijk. Er kunnen keuzes gemaakt worden in onder andere gevelopeningen, dakvormen, balkons en diverse gevelafwerking. Zo is er met WoonSlim op elk stedenbouwkundig programma een antwoord.

Met de ontwikkeling van WoonSlim is rekening gehouden met de PMC’s van het Netwerk Conceptueel Bouwen (NCB). Aan alle 10 PMC’s voor permanente bouw kan voldaan worden met WoonSlim.

Bij de ontwikkeling van WoonSlim is rekening gehouden met WoonKeur. Het merendeel van de plattegronden kan voldoen aan de eisen van WoonKeur Nieuwbouw.

Contact

Ook conceptueel bouwen met visie en precisie?

Neem contact op met Willem. Of laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

WoonSlim maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren. Door deze te accepteren geef je ons toestemming de cookies te plaatsen.