Succesvolle businesscase

Samen met ons dedicated
team naar een
succesvolle businesscase

WoonSlim werkt met een dedicated team dat beschikt over kennis en creativiteit. Onze mensen zitten graag in een vroeg stadium aan tafel. Ze denken scherp mee over de planontwikkeling en kunnen direct rekenen en tekenen. Ze vertalen kansen door naar verschillende scenario’s met inhoudelijke, visuele en financiële onderbouwing. Hierdoor kunnen opdrachtgevers snel de juiste beslissingen nemen voor hun businesscase.

Ons team

Specialisten in conceptueel bouwen met inhoudelijke en technische kennis

Onze doelgroep

Verbinden van verschillende
belangen

We zijn een conceptueel bouwer met een ondernemende geest. En we begrijpen het spectrum aan belangen van woningcorporaties, projectontwikkelaars, beleggers én bewoners. Met ons dedicated adviesteam verbinden we al deze belangen, al vanaf het vroegste stadium in het ontwikkelproces.

De voordelen

Een succesvolle businesscase met het beste maatschappelijke en financiële rendement

Optimalisatie van de planontwikkeling en programmering

Met snelle en concrete ontwerpoplossingen ondersteunt het dedicated adviesteam bij de toetsing en optimalisatie van de planontwikkeling en programmering. Daarmee helpen we woningcorporaties, ontwikkelaars en beleggers de juiste keuzes te maken.

Razendsnel inzicht met meerdere scenario’s

Onze oplossingsscenario’s worden onderbouwd met visualisaties, inhoudelijke data en harde cijfers. Ze geven inzicht in woningtypen en differentiatiemogelijkheden waaronder sociaal, middelhuur en koop. Ook geven ze antwoord op de optimale verkaveling, het volume en de milieuprestaties.

Bijdragen aan inclusieve en leefbare wijken en buurten

De planontwikkeling en het vastgoed faciliteren de maatschappelijke opgave: leefbare, inclusieve en toekomstbestendige wijken en buurten. Als conceptuele bouwer met een dedicated adviesteam denken we graag scherp mee.

Contact

WoonSlim inzetten voor jouw planontwikkeling?

Neem contact op met Willem Froeling. Of laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

WoonSlim maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren. Door deze te accepteren geef je ons toestemming de cookies te plaatsen.