Contact

Ook conceptueel bouwen met visie en precisie?

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter,
dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

WoonSlim
Schiedamsedijk 22
Postbus 165
3130 AD Vlaardingen
+31 10 248 2828
info@waal.nl

Team

Ons dedicated adviesteam

Heb je een locatie of ontwikkelingsplan dat je wilt toetsen aan de mogelijkheden van Woonslim? Met onze gebouw- en woningconfigurator configureren we razendsnel diverse scenario’s, inclusief inhoudelijke, visuele en financiële onderbouwing. Hierdoor kan je snel de juiste beslissingen nemen en garanderen we een succesvolle businesscase met het beste maatschappelijke en financiële rendement.

Willem Froeling

Commercieel projectleider

Willem treedt naar buiten met alle woonproducten van WoonSlim. Zijn focus ligt op klanttevredenheid, digitalisatie, standaardisatie en communicatie.

Johan Krijgsman

Algemeen directeur

Johan is een ondernemer vol energie. Met zijn ondernemerschap en zijn drang naar vernieuwing en verbetering streeft hij naar een voortrekkersrol op het gebied van conceptueel en industrieel bouwen.

Joris van der Velden

Planontwikkelaar

Joris werkt al 18 jaar bij Waal en heeft diverse functies bekleed. Hij is gestart in de uitvoering en heeft zich ontwikkeld tot specialist in conceptueel bouwen voor grondgebonden woningen.

Matthijs Korving

Planontwikkelaar

Matthijs heeft jarenlange ervaring met grote binnenstedelijke projecten. Hij heeft zich als plantontwikkelaar ontwikkeld tot specialist van het WoonSlim appartementenconcept.

Corné Bok

Directeur Ontwikkeling

Corné heeft veel ervaring met conceptwoningen. Hij heeft al veel projecten haalbaar gemaakt en betaalbare woningen gerealiseerd.

Woonbelevingscentrum

Welkom in het Huis van Maas en Waal

Het Huis van Maas en Waal is het centrum waar we opdrachtgevers en particuliere woningkopers verwelkomen. Hier presenteren we de mogelijkheden van de WoonSlim woning en kan de eindgebruiker zijn woning naar wens samenstellen.

WoonSlim maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren. Door deze te accepteren geef je ons toestemming de cookies te plaatsen.