Project

Weide Riede

10 woningen

In Lagewei zal na een geslaagde engineeringsfase het project Weide Riede worden gerealiseerd, bestaande uit 7 starterswoningen, 2 half vrijstaande woningen en 1 vrijstaande woning. Alle woningen – die volgens het WoonSlim concept zijn uitgewerkt – hebben drie woonlagen, vier kamers en een achtertuin met berging.

Het project is, net als de naast gelegen nieuwbouw, ontworpen door Wubben.Chan architecten. Daardoor wordt het qua uitstraling een geheel. Weide Riede wordt gasloos gebouwd. Alle woningen krijgen het energielabel A+++. Dit betekent dat ze zeer energiezuinig en duurzaam zijn dankzij het gebruik van innovatieve technieken. Zo wordt amper warmte weggegooid dankzij een slim warmteterugwinningsysteem (ventilatie én douche), is de gevel van de woningen goed geïsoleerd met onder andere triple glas en wordt een zeer zuinig systeem gebruikt voor verwarmen en koelen (in de zomer) met een bodemwarmtepomp.

Kopers hebben de kans gekregen de woning te kopen met warmtepomp in de VON prijs of in de lease. Bij deze laatste variant zijn een ingedeelde zolder en extra zonnepanelen toegevoegd, waardoor het energielabel zelfs naar A++++ gaat. De starterswoningen hebben een beukbreedte van 3,9 meter.

De VON prijs voor deze woningen is maximaal € 355.000.

Contact

Meer weten over dit
bericht?

Neem contact op met Matthijs.

Of laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel
mogelijk contact met je op.

WoonSlim maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren. Door deze te accepteren geef je ons toestemming de cookies te plaatsen.