Project

De Parels

12 woningen

‘Wonen in de Parels’ is de naam van het project dat 12 nieuwe eengezinswoningen omvat. De 6 hoek- en 6 tussenwoningen hebben een oppervlakte van ca. 130 m2 en zijn gelegen in deelgebied Parkrijk in de duurzame nieuwbouwwijk RijswijkBuiten.

De woningen kenmerken zich door een sfeervolle, dorpse architectuur in een modern jasje. Alle 12 woningen hebben hun eigen karakter, maar passen perfect bij elkaar. Het meest opvallend in ieder woonblok is de vrolijke tuitwoning, die met zijn eigenwijze puntdak en vooruitspringende gevel de show steelt. Dit eigenzinnige karakter proef je ook in de andere woningen. Elke woning heeft zijn eigen gevelsteenkleur en beschikt over unieke metselwerkverbanden, waardoor er een speels reliëf met verrassende schaduwwerking ontstaat.

Bijzonder is het energielabel A++++ inclusief prestatiegarantie. Dit houdt in dat 10 jaar onderhoud aan warmtepomp, bron, boiler en zonnepanelen is in begrepen. Daarmee hebben kopers aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden met extra leencapaciteit tot € 50.000,-

De voortuin van de woningen is gelegen op het Westen en is daarmee de ideale plek in de lente en de zomer om van de zon te genieten. Zo ontstaat er een levendige straat, waarin buren gemakkelijk met elkaar in contact raken. De groene pergola’s zorgen automatisch voor verbinding en laten de gehele straat opbloeien. In de gevels van de woonblokken zijn nestkasten ontworpen voor vogels en vleermuizen. De natuur krijgt dus alle ruimte in De Parels.

Alle woningen worden opgeleverd inclusief keuken, sanitair en tegelwerk. De kopers kunnen hun voortuin laten aanleggen in de stijl ‘eigentijds’, ‘sfeervol’ of ‘modern’. Daarnaast hebben de woningen een mogelijkheid tot het hergebruik van regenwater: in de kruipruimte is een waterbuffer opgenomen.

De woningen zijn ontwikkeld door Maas Wijkontwikkeling en worden gerealiseerd door Waal volgens het WoonSlim concept.

Contact

Meer weten over dit
bericht?

Neem contact op met Joris.

Of laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel
mogelijk contact met je op.

WoonSlim maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren. Door deze te accepteren geef je ons toestemming de cookies te plaatsen.