Project

De Stadhouder

39 appartementen

Dankzij een goede samenwerking met opdrachtgever Maasdelta Groep en ons concept WoonSlim was het mogelijk om razendsnel tot een haalbaar en kwalitatief plan te komen voor een nieuw woongebouw in de Burgemeesterswijk.

Het complex bestaat uit 39 sociale huurappartementen voor senioren en een gemeenschappelijke huiskamer waarin bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Architect Zeinstra Veerbeek Architecten verzorgde in opdracht van Waal het ontwerp. Het gebouw kenmerkt zich door een industriële vormgeving en robuuste materialisatie die goed aansluit op de omliggende bebouwing in de wijk. Alle woningen zijn voorzien van een ruim balkon of tuin op de begane grond. De uitstekende gebouwschil en duurzame installatie op basis van warmte/koude opslag in de bodem zorgen voor zeer lage energielasten voor de bewoners.

De appartementen zullen turnkey worden opgeleverd.

Contact

Meer weten over dit
bericht?

Neem contact op met Corné.

Of laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel
mogelijk contact met je op.

WoonSlim maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren. Door deze te accepteren geef je ons toestemming de cookies te plaatsen.