Project

Juliushof

17 woningen

De woningen zijn gelegen in de Haagse wijk Escamp. De wijk is ruim opgezet en groen. Er wonen veel gezinnen. Het Zuiderpark is vlakbij en stad en strand liggen op 15 minuten rijafstand. Diverse scholen en sportverenigingen zijn in de buurt te vinden.

De Juliushof omvat 17 ruime stadswoningen van minimaal 135 m2, met 6 slaapkamers, een voortuin, achtertuin en eigen parkeerplaats. Ze werden opgeleverd met keuken, sanitair, tegelwerk, vloerverwarming in de gehele woning en zonnepanelen op het dak.

De architectuur sluit aan bij die van de woningen in de directe omgeving. De woningen hebben een warmgele kleur en een rijke uitstraling door onder andere de royale dakverstekken en luifels bij de voordeuren.

De bewoners konden de woning naar eigen inzicht indelen. Zo kon gekozen worden voor een uitbouw, voor openslaande deuren, voor een keuken afgescheiden van de woonkamer en voor een alternatieve slaapkamerindeling op de 1e en 2e verdieping.

Contact

Meer weten over dit
bericht?

Neem contact op met Gert Jan.

Of laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel
mogelijk contact met je op.

WoonSlim maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren. Door deze te accepteren geef je ons toestemming de cookies te plaatsen.