Project

Talmaweg

20 woningen

Voor Patrimonium realiseerde Waal 5 nieuwe woningen aan de Talmaweg Noord en 15 aan de Talmaweg Zuid. De locaties liggen ca. 800 meter uit elkaar. Daartussen ligt de Talmaweg, een historische straat waar geen vrachtverkeer is toegestaan.

Het gaat om 20 vierkamereengezinswoningen. De woningen zijn duurzaam, gasloos en volledig energieneutraal. De architect heeft bij het ontwerp rekening gehouden met de architectuur van de omgeving waarin de woningen gebouwd worden. Dit zien we bijvoorbeeld terug in de hoge kap aan de voorgevel en de aansprekende detaillering van de woningen. De woningen worden verhuurd via Woonnet Rijnmond.

Patrimonium Barendrecht vindt het belangrijk dat er voldoende betaalbare woningen beschikbaar zijn in Barendrecht. Door te investeren in energiezuinige woningen, worden de kosten voor het energieverbruik voor de huurders zo laag mogelijk gehouden èn wordt bijgedragen aan een beter milieu.

De woningen zijn gebouwd volgens het woonSlim concept van Waal.

Contact

Meer weten over dit
bericht?

Neem contact op met Joris.

Of laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel
mogelijk contact met je op.

WoonSlim maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren. Door deze te accepteren geef je ons toestemming de cookies te plaatsen.