Project

Sluispolder West, deelplan 5

65 appartementen

Het project omvat 65 appartementen en een bijeenkomstruimte voor de bewoners van het complex. De appartementen zijn bestemd voor de sociale en middenhuursector.

Het betreft een gezamenlijke ontwikkeling van Maasdelta, Maas Wijkontwikkeling en Waal waarbij Maasdelta samen met Waal de appartementen ontwikkelde op basis van turnkey, en Maas Wijkontwikkeling samen met Waal de 16 grondgebonden woningen voor eigen rekening en risico ontwikkeltde.

Het gebouw vormt de entree naar de wijk en heeft een verhoogd bouwvolume op de hoek als herkenningspunt. Het heeft een duidelijk raster in de gevel dat wordt ingevuld met raamkozijnen en terugliggend siermetselwerk in blokverband. Op de begane grond zijn aan de Vondellaan gemetselde bloembakken voorzien. In combinatie met de steenkeuze wordt zo aansluiting gevonden op de Tuindorp architectuur van de wijk Sluispolder-West. Alle appartementen worden voorzien van een overdekte buitenruimte (een terugliggend balkon of terras) en een overdekte galerij.

Bekijk hier een animatie van de vernieuwing in de wijk Sluispolder-West.

Contact

Meer weten over dit
bericht?

Neem contact op met Gert Jan.

Of laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel
mogelijk contact met je op.

WoonSlim maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren. Door deze te accepteren geef je ons toestemming de cookies te plaatsen.