Project

Rivierkwartier

In de Rivierenbuurt-Noord in Den Haag heeft Waal 58 grondgebonden woningen gerealiseerd, bestemd voor verhuur. De woningen hebben een heerlijke tuin met berging en een privéparkeerplaats op het achtergelegen binnenterrein. Ook een complete badkamer en luxe hoekkeuken zijn in de woning opgenomen. De tuinen grenzen aan een rustig binnengebied waar ruimte is gemaakt voor een privéparkeerterrein. De parkeerplaatsen zijn alleen bestemd voor de bewoners van deze woningen.

Op diverse manieren wordt gerefereerd aan de architectuurstijl van de herenhuizen in de Rivierenbuurt. De opvallende detaillering in het metselwerk, de verticaal georiënteerde ramen met Franse balkons en de platte daken zijn daarvan een mooi voorbeeld. Dankzij de platte daken is er veel praktische leefruimte: ook de derde woonlaag kan optimaal worden benut.

Contact

Meer weten over dit
bericht?

Neem contact op met Joris.

Of laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel
mogelijk contact met je op.

WoonSlim maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren. Door deze te accepteren geef je ons toestemming de cookies te plaatsen.