Project

Prinsenland

27 woningen

Dit nieuwbouwproject aan het einde van de Johan van Oldenbarneveldstraat in Honselersdijk bestaat uit 12 tweekappers, 10 kleine rijwoningen en 5 patiowoningen. Daarmee wordt een groot aantal doelgroepen bediend, waarbij vooral de starterswoningen opvallen.

De rijwoningen voor starters werden voor een hele scherpe VON prijs verkocht.  Daarnaast zijn er tweekappers voor gezinnen en patiowoningen die meer aansluiten op de woonwensen van senioren.

Het project Prinsenland is ruim opgezet, met aandacht voor groen, voldoende parkeerplaatsen en extra water. De strakke maar toch warme architectuur van de woningen en het kwalitatieve materiaalgebruik geven een luxe uitstraling. Een onderscheidend plan, waarin de plattegronden zijn aan te passen naar de verschillende levensfases van de bewoners van de woningen.

Alle woningen zijn gebouwd op basis van een prefab betoncasco en voorzien van een bodemwarmtepomp (die door de bewoners gehuurd worden via Klimaatgarant). De tweekappers zijn uitgevoerd conform het WoonSlim concept van Waal.

Contact

Meer weten over dit
bericht?

Neem contact op met Matthijs.

Of laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel
mogelijk contact met je op.

WoonSlim maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren. Door deze te accepteren geef je ons toestemming de cookies te plaatsen.