Park Bolnes
Park Bolnes (1)

Aan de zuidzijde van de Nieuwe Maas in Ridderkerk, op korte afstand van Rotterdam, is Park Bolnes gerealiseerd. Het project ligt in de Ridderkerkse wijk Bolnes, een wijk die relatief vrij ligt en omgeven is door veel groen en water. Zo liggen natuur- en recreatiegebied Het Donckse Bos en de Nieuwe Maas op loopafstand. Maar ook de stadse gemakken zijn vlakbij.

In Park Bolnes werden 23 eengezinswoningen gerealiseerd die energiezuinig, comfortabel en royaal zijn. De woningen bestaan uit 3 woonlagen op eigen grond. Ze zijn met zorg ontworpen en fraai afgewerkt met mooie materialen en architectonische details.

Alle huizen in Park Bolnes zijn omringd met het groen van bomen, planten en struiken. Ze liggen verspreid in clusters, bij een grote vijver. Door de halfronde vorm van de woonclusters is er gemakkelijk contact met de buren en de omgeving. Voor de auto is er altijd voldoende plek op één van de nabijgelegen parkeerplaatsen. Jong tot oud, gezinnen en alleenstaanden: iedereen zal zich er thuis voelen.

Fase 1, bouwtijd: 10/16 – 03/16, aanneemsom € 1.357.000 (13 vijverwoningen).
Fase 2, bouwtijd: 05/16 – 09/16, aanneemsom € 1.072.919 (10 parkwoningen).

Download projectblad (PDF)

Download projectblad (PDF)