Project

Nieuwe Buren

55 eengezinswoningen

De 55 nieuwe eengezinswoningen in het woonplan Nieuwe Buren liggen tegen de wijk Nieuw Engeland aan de Voorweg. De nieuwe buurt heeft een vriendelijke en gezellige opzet met veel oog voor het groen. Bewoners kunnen elkaar ontmoeten in de groene hofjes. De afwisselende details en mooie materialen zorgen voor een speels, maar tegelijkertijd rustig straatbeeld.

De woningen hebben een complete basisindeling met een traditionele kap. De architectuur sluit goed aan op de omgeving en is afwisselend en gevarieerd.

De woningen hebben een woonoppervlakte van 109 tot 120 m2, tellen drie slaapkamers, een badkamer en twee toiletten. De woningen hebben grote ramen, zodat veel daglicht binnenkomt. Alle woningen hebben een grote, zonnige achtertuin van 64 tot 130 m2. Parkeren kan direct bij de woning. Er waren diverse aan- en opbouwmogelijkheden om aan individuele woonwensen tegemoet te komen.

Het totale project is gebouwd in twee fasen. De eerste fase van 05/2011 tot 10/2011, de tweede van 03/2012 tot 10/2012.

Contact

Meer weten over dit
bericht?

Neem contact op met Corné.

Of laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel
mogelijk contact met je op.

WoonSlim maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren. Door deze te accepteren geef je ons toestemming de cookies te plaatsen.