Project

Hoflanen

Het plan Hoflanen in Rijswijk is een gezamenlijke ontwikkeling van Waal en Roosdom Tijhuis. Er zullen in totaal 52 gevarieerde eengezinswoningen verrijzen. Van royale rijwoningen in knusse hofjes tot comfortabele beneden- en bovenwoningen in de groene lanen. Samen vormen ze een nieuwe wijk.

De bouw van de Hoflanen omvat 52 woningen waarvan 32 royale rijwoningen met een schuine kap en 20 unieke beneden- en bovenwoningen. Plan Hoflanen ligt in het groene deelgebied Parkrijk van RijswijkBuiten. De naam Parkrijk is niet zomaar gekozen. Water en groen vormen de hoofdingrediënten van deze nieuwe wijk. Hoflanen heeft met haar lange lanen en gezellige hofjes dezelfde parkachtige kenmerken als het naastgelegen Wilhelminapark. De ideale plek om te wandelen, fietsen en hardlopen.

Kijk voor meer informatie op www.hoflanen.nl.

Contact

Meer weten over dit
bericht?

Neem contact op met Matthijs.

Of laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel
mogelijk contact met je op.

WoonSlim maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren. Door deze te accepteren geef je ons toestemming de cookies te plaatsen.