Project

De Oude Dee

15 woningen

Herkingen is een klein dorp op het eiland Goeree-Overflakkee. In het dorp werden 15 grondgebonden woningen met berging gerealiseerd door Waal.

Dit project is ontwikkeld op een locatie die al geruime tijd braak lag. Het was moeilijk een haalbaar product te vinden voor deze locatie. Dankzij het woonSlim concept konden toch zeer compleet uitgeruste woningen worden gerealiseerd voor een scherpe prijs.

Het woonSlim concept gaat uit van een duurzame en comfortabele basiswoning als vertrekpunt. Daarbij zijn alvast zeer luxe opties standaard aan de basis toegevoegd, zoals vloerverwarming en een extra dakraam op de zolder, een exellent luxe badkamer en tegelpakket en openslaande deuren in de living.

Standaard zijn de woningen voorzien van triple glas HR+++ en een WTW-installatie. Dankzij de bodemwarmtepomp, de hoogwaardige isolatie en vloerverwarming is de woning heerlijk warm in de winter en koel in de zomer.

Contact

Meer weten over dit
bericht?

Neem contact op met Willem.

Of laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel
mogelijk contact met je op.

WoonSlim maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren. Door deze te accepteren geef je ons toestemming de cookies te plaatsen.