Project

De Goede Ree, fase 2B

Aan de Prinsesselaan in Sommelsdijk worden 24 appartementen gerealiseerd met een oppervlakte variërend van 78 tot 117 m2. Het betreft een gezamenlijke ontwikkeling van BPD en Waal die wordt gerealiseerd in combinatie met de grondgebonden woningen van Fase 1 en Fase 2a.

De architectuur van de appartementen sluit aan op die van de grondgebonden woningen en de reeds omliggende bebouwing. Deze wordt gekenmerkt door pannendaken. Dankzij deze daken en het metselwerk wordt invulling gegeven aan de eisen en wensen op het gebied van beeld-kwaliteit en Welstand.

De appartementen zijn uitgewerkt conform het Woonslim concept, uitgaande van prefab casco waarop de beglaasde en afgewerkte kozijnen fabrieksmatig zijn voorgemonteerd.

Het gebouw wordt uitgevoerd met duurzame installaties zoals een WKO-systeem op basis van bodemcollectoren, WTW-ventilatie, triple beglazing, een verhoogde luchtdichtheid en een douchegoot met warmteterugwinning.

Contact

Meer weten over dit
bericht?

Neem contact op met Corné.

Of laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel
mogelijk contact met je op.

WoonSlim maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren. Door deze te accepteren geef je ons toestemming de cookies te plaatsen.