Project

De Goede Ree, fase 1+2A

53 woningen

Centraal in het dorp Sommelsdijk realiseerde Waal samen met BPD 53 grondgebonden woningen. Het project omvat starterswoningen,  levensloopbestendige woningen en royale rijwoningen. Tevens werden er 4 vrijstaande woningen gerealiseerd.

Met de architectuur is beoogd aansluiting te krijgen bij het dorpse karakter van Sommelsdijk. De variatie in de voorgevels van de woningen is groot waardoor bijna geen woning gelijk is.

De woningen zijn allemaal voorzien van een bodemwarmtepomp, warmte terugwininstallaties en een goede schil. Daarmee zijn het ook zeer duurzame woningen. De installaties in de woning konden zowel geleased worden als gekocht. Daarbij was er voldoende ruimte voor kopers om hun woning af te stemmen op hun eigen woonwensen.

Fase 1: 32 woningen
Fase 2A: 21 woningen

Dit project werd gerealiseerd conform het WoonSlim concept van Waal.

Contact

Meer weten over dit
bericht?

Neem contact op met Corné.

Of laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel
mogelijk contact met je op.

WoonSlim maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren. Door deze te accepteren geef je ons toestemming de cookies te plaatsen.