iStock-538059274_ZW.png

Over

We willen positief bijdragen aan het woningtekort (zowel in de sociale als vrije huursector, als de vrije koopsector). Om dit te kunnen bereiken, denken wij dat bouwen anders moet: innovatiever, industriëler en daardoor goedkoper met een betere kwaliteit voor de eindgebruiker.

Met een doordacht proces dat zorgt voor een lagere aanneemsom, esthetische vrijheid en flexibiliteit in gebouwvorm dankzij toepassing van slimme oplossingen.

Vanuit onze beproefde oplossingen en producten hebben we een optimale woning ontwikkeld die voorziet in futureproof technieken, waaronder duurzame installaties, efficiënte gebruiksvarianten en modulaire uitbreidbaarheid.

De basiswoning als vertrekpunt om van daaruit allerlei typen woningen te kunnen maken. Zowel rijwoningen als tweekappers en vrijstaande woningen. In verschillende afmetingen en uiteenlopende architectuur.

Van idee naar maken:

1.Stedenbouwkundige opzet

1. Stedenbouwkundige opzet

in rijwoningen, tweekappers en zelfs vrijstaande woningen. Verschillende beukmaten zijn mogelijk.

2. Casco, plattegrond en dakvorm

2. Casco, plattegrond en dakvorm

De woningen worden in maakiQ uitgewerkt en de verschillende kapvormen en verdiepingsvloeren krijgen vorm.

3. Duurzaamheid

3. Duurzaamheid

Het energiesysteem naar keuze wordt geïmplementeerd: luchtwarmte, bodemwarmte of aansluiting op het warmtenet.

4.Architectuur

4. Architectuur

Het vormgeven van de woningen – individueel of in serie – wordt in deze fase uitgedacht. Elke gevelafwerking is mogelijk, ook is er geen beperking in de venstergrootten.

5.leefID

5. leefID

In overleg met de toekomstige bewoners worden woningen voorzien van opties en aanpassingen om zo geheel aan te sluiten bij de individuele wensen en eisen.

6. Bouwvoorbereiding

6. Bouwvoorbereiding

Alle informatie beschikbaar in 3D modellen wordt omgezet in productietekeningen en wordt uitgezet bij toeleveranciers in de Waal-bouwketen.

7. Realisatie woningen

7. Realisatie woningen

In snel tempo worden de woningen vervaardigd op de bouwplaats. Na 4 maanden is de eerste woning gereed.