Duurzaam2.1920x942 1920×942

Duurzaam

Wij lopen niet weg voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en verplichtingen en willen betere en vooral duurzamere woningen bouwen. Daarbij gaan we uit van de trias energetica, waarbij we ons eerst richten op het beperken van energieverbruik door het toepassen van een goede woningschil. Daarnaast kunnen we zonder grote aanpassingen verschillende installatieconcepten (warmteterugwinsystemen, luchtwarmte, bodemwarmte) toepassen voor het ventileren en verwarmen van de woning, afgestemd op specifieke behoeften en mogelijkheden.

iStock-1.png

Installaties

Binnen het WoonSlim concept is er de mogelijkheid te kiezen uit meerdere energieconcepten: bodemwarmte, luchtwarmte en warmtenet. Waal heeft met alledrie ervaring op gerealiseerde projecten, zowel uitgaande van lease als koop van de installatie.

Lees meer
iStock-1146270148_zw.png

Toekomstbestendig

Duurzaam is niet alleen het materiaalgebruik (voor installaties of bouwkundig) in de woningen; het gaat veel verder. woonSlim is gebaseerd op een industrieel proces waarbij we werken met een 3D-model. Denken vanuit technische details als basis om de mogelijkheden voor de klant flexibel te houden.

Lees meer
iStock-3.png

Circulair

Waal gaat in haar bedrijfsvoering bewust om met grondstoffen, produceert clean en creëert in samenwerking zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoorde producten met duurzame materialen. Producten die zoveel mogelijk energie opleveren, van functie kunnen wijzigen en demontabel of herbruikbaar zijn. Een win-win situatie voor mens en natuur is het streven. Waal staat open voor innovatieve ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen, duurzame energieopwekking en het duurzaam exploiteren van gebouwen.

Lees meer