11 O3A5541 kopie.1200x590

Varianten

8. Juliushof_L0A0156 copy.png

Rijwoning

De rijwoning is in Nederland het meest voorkomende type, vandaar ook dat woonSlim vanuit deze basis werkt. Binnen de rijwoningen zijn mogelijkheden van beukmaat 4,8 tot 6,0 meter, woningdiepte van ca. 9,1 en 10,3 meter en zijn twee lagen plat dak, twee lagen met kap of drie lagen plat dak mogelijk. Afhankelijk van het gekozen type en van de wensen van de opdrachtgever kunnen de installaties op de begane grond of op zolder, de badkamer in het midden of aan de voorzijde, etc. gesitueerd worden. Het vertrekpunt is uitermate flexibel.

11_O3A5541 kopie.png

Compacte woning

De compacte woning is een concrete uitwerking van een rijwoning met een beukmaat van 4,8m, met twee lagen en een plat dak. De opstelplaats voor de warmtepomp is op de begane grond. Op de verdieping vervalt een slaapkamer. Daarvoor in de plaats wordt een extra bergruimte met opstelplaats voor de wasmachine gerealiseerd, waarmee dit een heel complete woning is van ca 76 m2 GBO.

8. Juliushof_L0A0156 copy.png

Budgetwoning

In het geval van de budgetwoning wordt hetzelfde volume gerealiseerd als het basisvertrekpunt van woonSlim, maar brengen wij de woning terug naar de eisen vanuit het bouwbesluit, een minimaal afwerkingsniveau en worden locatiegebonden kosten per locatie bepaald en toegevoegd. Zo worden er op de 1e verdieping twee slaapkamers gemaakt in plaats van drie en is de badkamer beperkt tot een ruimte voor wastafel en douche. En is uitgangspunt dat fundering op staal voldoende is.

12_L0A0095 copy.png

Tweekapper

Dankzij de flexibiliteit van woonSlim, is met het concept ook gemakkelijk een tweekapper te maken (te beschouwen als een rijtje van 2 woningen). Een mooi voorbeeld is de voordeur die naar de zijkant verplaatst kan worden, waardoor er voor de optionele garage een oprit met zijentree ontstaat. Als naast het toevoegen van een garage, ook de breedte en diepte van de woning vergroot worden, ontstaat een heel royale woning. Hierbij kan een deel van de garage bij de woonkamer betrokken worden, zodat een tuinbrede woonkamer ontstaat.

13_L0A0117 copy.png

Vrijstaande woning

Vanuit de voorbeelden van de tweekapper is ook een vrijstaande woning mogelijk met bijvoorbeeld erkers, uitbouwen, dakkapellen, etc. waarmee het een architectonisch unieke woning wordt. Wederom gebaseerd op ons uitgedachte woonSlim-concept. Ook uitgebreidere indelingsvarianten met een apart toilet op de verdieping behoort binnen het concept tot de mogelijkheden.