Vroondaalfase51a
Vroondaalfase52

Midden in de parkachtige omgeving van natuur- en recreatiegebied Madestein ligt Vroondaal Aan het Park, een deelplan in het zuidwestelijke deel van Vroondaal. Dichtbij het 350 jaar oude landgoed Ockenburgh en het strand van Kijkduin. Deze plek biedt mogelijkheden voor ontspannen wonen. Met alle winkels, scholen en sportvoorzieningen dichtbij. Het strand ligt op slechts 10 minuten fietsafstand; op de mooiste plekjes van Den Haag op een kwartiertje.

In fase 5 realiseerde Waal 37 herenhuizen en 6 twee-onder-eenkapwoningen. De plafondhoogte op de begane grond is 3 meter. Alle woningen zijn gelegen op een riante kavel.

De architect heeft zich laten inspireren door de rijk gedetailleerde architectuur van de 19e eeuwse huizen langs de Haagse parkranden. Door individueel gekozen opties, de variatie in kleur en materiaal en de verschillende ornamenten heeft elk huis karakter en een eigen gezicht. Eenheid in verscheidenheid. De rijke detaillering en asymmetrie in combinatie met het vele hout en baksteen maakt de huizen tot een lust voor het oog.

Download projectblad (PDF)

Download projectblad (PDF)