Eengezinswoningen

Variatie en vrijheid

Variatie en vrijheid zijn bij woonSlim altijd het uitgangspunt.

Met woonSlim zijn smallere stadswoningen, traditionele eengezinswoningen, ruime tweekappers en zelfs vrijstaande woningen efficiënt te realiseren. Door de unieke centrale plek van de schacht is er de grootste vrijheid in plattegronden.

Ook in architectuur biedt woonSlim alle vrijheid en variatie. Er is een breed palet van gevelopeningen mogelijk, we kunnen variëren in dakvormen zoals twee verdiepingen met plat dak of een complete vierde woonlaag. Uiteraard zijn er diverse vormen van detaillering in gevels, metselwerk en kozijnen.

Rijwoning met kap

Het vertrekpunt van de woonSlim-eengezinswoningen is een rijwoning met schuine kap. De variatie in afmetingen is ruim: van 3,9 tot 6,0 meter breed en twee woningdieptes van 9,1 en 10,3 meter. De basis van woonSlim is een budgetvariant met een minimaal, maar goed afwerkingsniveau, binnen en buiten. Uiteraard kan woonSlim worden voorzien van hogere, tot en met luxe, afwerkingsniveaus en prachtige architectuurdetails.

Stadswoningen met platte daken

De woonSlim-rijwoningen zijn ook met platte daken op te leveren. Hierbij zijn varianten mogelijk van twee, drie en zelfs vier woonlagen, zo kunnen grote ruime stadswoningen worden opgeleverd met een kleine footprint. De installaties kunnen op de begane grond of op de bovenste verdieping een plek krijgen. De flexibiliteit van woonSlim is groot, badkamers kunnen midden in de woning of aan de voorzijde.

Tweekappers

Dankzij de flexibiliteit van woonSlim, is met het concept ook gemakkelijk een tweekapper te maken (goed beschouwd is het een rij van twee woningen). Een mooi voorbeeld is de voordeur die naar de zijkant verplaatst kan worden, waardoor er voor de optionele garage een oprit met zijentree ontstaat. Als naast het toevoegen van een garage, ook de breedte en diepte van de woning vergroot worden, ontstaat een heel royale woning. Hierbij kan een deel van de garage bij de woonkamer betrokken worden, zodat een tuinbrede woonkamer ontstaat.

Vrijstaand wonen

Vanuit de voorbeelden van de tweekapper is ook een vrijstaande woning mogelijk. De vrijheid in architectuur en afwerkingsniveaus leveren ook prachtige voorbeelden op van luxe vrijstaande woningen. Er is een ruime mogelijkheid in erkers, uitbouwen en dakkapellen waarmee elke woning een unieke woning wordt. Uniek in architectuur en uniek gemaakt voor de bewoners. Ook hier is de indelingsvrijheid gebaseerd op ons uitgedachte woonSlim-concept.

Waal

Schiedamsedijk 22
Postbus 165
3130AD Vlaardingen

Contact

+31 10 248 2828
info@waal.nl

BTW nr. 009044607B01
KVK nr. 24174530

woonSlim online