Appartementen

Veel varianten mogelijk

Met de kennis en ervaring van de woonSlim-woningen zijn nu ook appartementen volop in ontwikkeling. Onze eerste variant is een appartementencomplex met een galerijontsluiting. De oppervlaktes van de twee-, drie- en vierkamerappartementen variëren tussen 52m2 en 94m2 gebruiksoppervlak (GO). Net als bij de eengezinswoningen is de woning opgebouwd met een centrale schacht, hierdoor blijft er veel indelingsvrijheid mogelijk. En net als bij de woonSlim-woningen is een breed palet van architectonische uitvoering mogelijk. Het merendeel van de modellen voldoet aan Woonkeur.

Bekijk hier een overzicht van de variatie in woonSlim-appartementen

Tweekamer-appartement

Een compact appartement van in basis 52 m2 GO, voor een een- en tweepersoonshuishouden (volgens eisen PMC6). Het biedt ruimte aan een separaat toilet en berging.

Driekamer-appartement

Een slim ingedeeld appartement voor een een- tot driepersoonshuishouden (volgens eisen PMC7).
Totale oppervlakte vanaf 67m2, uit te voeren in vier beukmaten en twee woningdieptes. Het balkon kan ook halfinpandig worden uitgevoerd voor beschutting en privacy. De indelingen zijn flexibel, ook weer door de centrale leidingschacht, zo is een apart toilet een optie.

Vierkamer-appartement

Ruim opgezet appartement van in basis 85m2 GO, voor meerpersoonshuishoudens (PMC 7) maar ook voor gezinnen (optioneel PMC 8 t/m 10) mogelijk. Een inpandig balkon behoort tot de mogelijkheden, alle uitvoeringen hebben een los toilet.

Waal

Schiedamsedijk 22
Postbus 165
3130AD Vlaardingen

Contact

+31 10 248 2828
info@waal.nl

BTW nr. 009044607B01
KVK nr. 24174530

woonSlim online